Меню

Анонсуємо нову модель – Bond Star


Що ж, багатьом гітаристам подобається той самий, культовий «страт». Це легендарна електрогітара, якою написана історія сучасної рок (і не тільки) музики.

Надихнувшись класикою, ми створили Bond Star – наше авторське бачення класичної гітари Fender Stratocaster.
В основі той самий «страт», який так полюбився гітаристам. Тільки переосмислений і вдосконалений з урахуванням всіх сучасних вимог.

Двухоктавний гриф в моделі Bond Star утворюють 24 Jumbo лада виробництва Jescar USA. Поріжок GraphTech TUSQ XL. Фірмові маркери ладів розташовані одночасно на лицьовій і боковій площинах накладки гітари. Гриф кріпиться до корпусу на чотирьох болтах з втулками.

Фото: Bond Star
Корпус гітари має два канонічних роги і складається з трьох частин української вільхи. Тонблок в Bond Star завжди радіального розпилу. Ми особливо пильно відстежуємо цей момент на виробництві, оскільки таке рішення відчутно покращує тон і відгук гітари. На відміну від класичного страта, Bond Star має фіксований бридж підвищеної маси, що додає сустейну і тону. Так, ця модель обходиться без тремоло.

Для доступу до електроніки в Bond Star не потрібно нічого відпаювати, навіть провід заземлення. Це стало можливим завдяки унікальному кріпленню всіх деталей на пікгард – спеціальну накладку на корпусі інструмента. І ми не знаємо жодного виробника гітар, який робить так само. Фрезерування під датчики розраховані так, що є можливість встановити звукознімачі різних форм-факторів. У «нековій» і «бріджевій» позиціях можна встановити хамбакер, сингл, Р-90. У середній позиції вміщуються всі види синглів. Іншими словами, є можливість апгрейдити інструмент під себе і свої потреби, що і робили всі відомі гітаристи зі своїми "стратами".

Пропонуємо підписатися на наші Facebook та Instagram сторінки щоб завжди бути в курсі останніх подій та анонсів.

Bond Guitars – Bond to Music.


Фото: Bond Star Deluxe та Bond Star Custom